Hej,

Du har anmält prenumeration på nyhetsbrev från Whiplash Info.

Tyvärr har Nyhetsbrevet inte fungerat tidigare beroende på mina bristande programmeringskunskaper. En separat system för hantering av nyhetsbrev har därför införskaffats och jag hoppas att det kommer att fungera från och med nu.

Initialt ber jag dig om någon minuts uppmärksamhet.

De flesta av er har prenumererat i de gamla Nyhetsbrevet. De uppgifter som ni då lämnade i samband med prenumerationen har importerats till den nya Nyhetsbrevet. Det nya nyhetsbrevet har dock väsentligt utökade funktioner för Nyhetsbrev.

Bland annat finns en administrationsdel där du själv hanterar din prenumeration. Du kan uppdatera dina prenumerationsuppgifter, prenumerera på fler kategorier såsom juridik, politik mm. Du kan byta lösenord, e-postadress, avsluta prenumerationen mm.

Dina uppgifter är krypterade med 160-bitars nyckel, vilket i praktiken gör det omöjligt för någon annan än dig själv att komma åt dina prenumerationsuppgifter.

Ditt tidigare gamla lösenord har ändrats av systemet till en unik sifferkombination – krypterad med 160-bitars nyckel. Ingen utom du – inte ens jag som administratör - kan komma åt eller ändra detta lösenord.

När du loggar in till Nyhetsbrevets administrationsdel för första gången så måste du använda dig av (klicka på) funktionen ” Har du glömt ditt lösenord? Du anger den e-postadress som du fått detta Nyhetsbrev med och klickar på ”Förfrågan om nytt lösenord”. Ett e-post kommer då att sändas till dig med instruktioner om ditt nya lösenord.

Jag ber om ursäkt för denna omväg, men jag kunde inte hitta någon annan lösning på problemet.

Med vänliga hälsningar

Tomas Alsbro, Whiplash Info