SkadePortalen / WhiplashInfo

[Bloggen] [Här kan du ställa frågor och läsa svar på det mesta om whiplash/pisksnärt]

Google

 

 

Sök på hela Webben

Sök på Whiplash Info

 

Manipulerad forskning rörande whiplash publicerades

En grovt missledande färskare studie om trafikolycksrelaterade skador publicerades nyligen av New England Journal of Medicin.  Studien finansierades av ett försäkringsbolag och använde sig av ovetenskapliga och riggade metoder i syfte att kunna låta försäkringsbolag fortsätta att neka försäkringstagare ersättning enligt försäkringsvillkoren, rapporterar Whiplash101.com.

Studien finansierades  av ett försäkringsbolag, och försäkringsbolaget avgjorde när skadade personer skulle anses vara "bättre".

Försäkringsbolaget beslöt att alla personer med smärta som varat i mer än 12 veckor skulle undersökas av en psykolog med motiveringen att om de fortfarande hade smärta efter dessa 12 veckor så måste felet finnas i deras respektive huvud, enligt Whiplash101.com.

Om den skadade inte ställde upp på att träffa en psykolog, upphörde deras försäkringsersättning att betalas ut av försäkringsgivaren.

Den ledande forskaren vid studien avlägsnades av försäkringsbolaget när det framkom att han inte ville stödja de slutsatser som försäkringsbolaget ville ha.

En stämningsansökan har inlämnats av en doktor i statistik efter att hon sparkats, då hon vägrade att förvränga siffrorna i den riktning försäkringsbolaget önskade, enligt Whiplash101.com.

Om Du tröttnat på att se den lille enskilde personen misshandlas av försäkringsbolagen och att försäkringsbolagen stöds av det medicinska makt maskineriet kan du besöka http://whiplash101.com/help_us.htm och den vägen sända ett e-postbrev till ABC och New England Journal!

 

Hosted by    Binero AB       Skyddas av ESET Smart Security

Copyright © 2001-2011 Tomas Alsbro, Whiplash Info. All rights reserved.