Symptom efter whiplashtrauma

Whiplash olika symptom och manifestationer

Vi har fått dr Gunilla Brings tillstånd att publicera utdrag ur hennes avhandling "Whiplash-relaterade skador och följdtillstånd - Biomedicinska aspekter på ett mångfacetterat problem". 

I denna avhandling visar Gunilla Bring en karta över olika whiplash relaterade symptom. Du hittar detta utdrag genom att klicka här. Vi vill passa på att tacka dr Gunilla Bring för hennes tillmötesgående. Vi rekommenderar varmt hennes avhandling som har stort intresse för alla whiplash drabbade och deras anhöriga. Enklast är att köpa avhandlingen - den kostar ett par hundra kronor - väl investerade pengar för att öka förståelsen för whiplash! Kontakta i så fall WhiplashInfo så hjälper vi er att skaffa avhandlingen (den är på svenska, men har tillfälligt tagit slut).

Vi kommer att visa vetenskapliga artiklar och forskningsrön som berör whiplash och olika symptommanifestationer i anslutning till whiplash. Eftersom vi stött på flera whiplashdrabbade som också har fått diagnostiserade ryggmärgsskador (syringomyelia), så kommer vi även att behandla detta.