WhiplashInfo firade 10.000 besökare den 10 september 2000!


Varje dygn läser ca 100 personer WhiplashInfo! Jag och mina medhjälpare är överväldigade över mottagandet av WhiplashInfo. Ni läsare har med eftertryck visat att informationen behövs. Och tack för all e-post. Jag måste erkänna att vi inte har kunnat svara upp till era förväntningarna på oss när det gäller rådgivning. Vi är själva svårt whiplashskadade med alla de problem det innebär av bl.a. smärta och koncentrationssvårigheter. Ingen av oss är heller medicinskt utbildade - de frågorna har vi konsekvent hänvisat till de läkare vi känner som kunniga i ämnet.

Tack för ett enastående mottagande av hemsidan! Ert mottagande och era synpunkter på hemsidan visar att den verkligen har behövts. Trots att whiplash har ökat dramatiskt sedan början av 1980-talet är kunskapen om skadekonsekvenser, diagnostik och behandling fortfarande anmärkningsvärt liten.

Jag, mina medhjälpare och ni kan tillsammans utveckla WhiplashInfo ännu mer. Ni kan bidraga med synpunkter, frågor och material från försäkringsläkare, försäkringskassa, försäkringsbolag och trafikskadenämnd. Tillsammans kan vi då - så snart som möjligt - avskaffa de tokigheter vi skadade möter.

Tack än en gång!

Tomas Alsbro, webmaster