SkadePortalen / WhiplashInfo

[Hem] [About WhiplashInfo] [Advokater och jurister] [Behöver Du hjälp?] [Bloggen] [Försäkring] [Hjälp-Forum] [Innehåll] [Juridik] [Behöver du juridisk hjälp?] [Länkar] [Läsvärt] [Om WhiplashInfo] [Samhällsstöd] [Whiplash] [Övrigt]


 
Visa alla inlägg

Alfta Rehab Center på mässan "Personal, Hälsa och Organisation" i WTC - Wednesday, March 26, 2003 kl 21:28
VÄLKOMMEN ! att besöa oss på mässan ”Personal, Hälsa och Organisation” i World Trade Center i Stockholm den 9 och 10 april 2003. Vi finns i monter nr 10.

Passa även på att lyssna till Björn Ogéus som håller workshop torsdagen den 10 april 2003, Kl. 10.30 – 11.30 i föreläsningssal ”Paris” på World Trade Center. Björn Ogéus, är läkare och kommer att tala om:

Psykosomatisk obalans mellan känsloliv och kropp efter trauma Vi lever i en tid av högt tempo och många gånger oklara ansvarsförhållanden för vad som sker. Våra höga krav på oss själva tömmer oss på energi. Det är viktigt att ha en tydlig organisation och vision i vårt arbete. Allt fler människor blir stressade och tömda på energi. Föredraget kommer att belysa samband mellan känsloliv och kropp och verktyg att arbeta med för att förebygga och motverka ”utbrändhet” och utmattning.

Välkomna
Kommentarer

*Anger obligatoriska fält
Namn*:
Land*:
E-mail:
  Bold Italic Underline Emoticon Smilies
Kommentar*:
(max. 500 tecken)
Teckenräknare: