SkadePortalen / WhiplashInfo

Start ] About WhiplashInfo ] Försäkring ]Juridik och Juristhjälp ] Läsvärt ] [ Om WhiplashInfo ] Skadereglering - Inledning ] Whiplash - pisksnärt - nakkesleng ] Övriga artiklar, debatt och skrivelser ] Övrigt på WhiplashInfo ] [Bloggen] [Här kan du ställa frågor och läsa svar på det mesta om whiplash/pisksnärt]

Google

 

 

Sök på hela Webben

Sök på Whiplash Info

 

Start
About WhiplashInfo
Behöver Du hjälp?
Försäkring
Hjälp-Forum
Juridik och Juristhjälp
Läsvärt
Om WhiplashInfo
Skadereglering - Inledning
Whiplash - pisksnärt - nakkesleng
Övriga artiklar, debatt och skrivelser
Övrigt på WhiplashInfo

Om WhiplashInfo

Allmänt

WhiplashInfo visas ca 200.000 gånger per månad, och det genererar  ca 6,5 Gb i trafik under samma tid. Google har indexerat drygt 21.000 sidor (site:whiplashinfo.se, ungefär 21,900 resultat (0.16 sekunder).

Portalen, som blivit en av Skandinaviens mest omfattande och välbesökta inom området person- och trafikskador, drivs av mig - Tomas Alsbro, ej vinstdrivande. Jag är själv illa nackskadad och startade portalen som ett nattligt terapiprojekt för att hantera den svåra och alltid närvarande nattliga smärtan. WhiplashInfo sköts från hemmet när min kropp så tillåter, och jag är ansvarig utgivare. Besök på Whiplash Infos alla olika delar är kostnadsfritt.

Hjälp-Forumet har fn. drygt 2.000 medlemmar. 

Syftet

med WhiplashInfo är bl.a.

  • bistå funktionshindrade, skadade och anhöriga i vård-, omsorgs- och försäkringsdjungeln med kunskap

  • granska försäkringsbolag, myndigheter, organisationer och makthavare inom de problemområden som berör personskador i allmänhet och trafikskador i synnerhet

  • bidra till att förstärka konsumentskyddet gentemot försäkringsbolag, banker och myndigheter.

  • bidra till att förebygga person- och trafikskador

Innehåll

På WhiplashInfo kan du hitta information och fakta inom i stort sett allt som rör personskador och de problemområden som funktionshindrade, skadade och svårt sjuka råkar ut för. Portalen har totalt drygt 4.000 sidor, 4.500 bilder, 30.000 hyperlänkar mm.

Portalens Etiska riktlinjer följer de etiska regler som uppställts av dels Guidelines from the International Committee of Medical Journal Editors, dels de Svenska Läkarförbundet uppställt för sina medlemmar. Detta innebär dock på inga villkor att WhiplashInfo utger sig för att vara medicinskt utbildade, annat än vid insänt material från yrkesutövare där så anges. De etiska riktlinjerna kan läsas via denna interna länk. De etiska riktlinjerna kan läsas via denna interna länk.

Ansvarig utgivare:

Tomas Alsbro

Samarbeten

WhiplashInfo hade inte funnits i sin nuvarande form utan stöd och hjälp av dess samarbetspartners.

Kontakt

Du kan nå mig via denna e-postadress (observera sammanskrivningen av e-postadressen som är gjord för att hålla spamrobotar borta): supportsnabelawhiplashinfopunktse

Kakor / Cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Det innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade kakor (eng. cookies).

På denna webbplats används kakor för att webbplatsen ska vara så tillgänglig och användbar som möjligt. Vissa kakor är nödvändiga för att WhiplashInfo.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. Du kan tacka nej till övriga kakor men då riskerar delar av webbplatsen att fungera något sämre.

Start ] Stöd WhiplashInfo ]

Hosted by   Binero AB      Skyddas avESET Smart Security

Copyright © 2001-2011 Tomas Alsbro, Whiplash Info. All rights reserved.