SkadePortalen / WhiplashInfo

[Hem] [About WhiplashInfo] [Advokater och jurister] [Behöver Du hjälp?] [Bloggen] [Försäkring] [Hjälp-Forum] [Innehåll] [Juridik] [Behöver du juridisk hjälp?] [Länkar] [Läsvärt] [Om WhiplashInfo] [Samhällsstöd] [Whiplash] [Övrigt]


 
Visa alla inlägg

Kerstin Hagenfeldt ny SBU-ordförande - Wednesday, January 22, 2003 kl 13:18
Professor Kerstin Hagenfeldt har utsetts till ny styrelseordförande för SBU till och med år 2005. Hon efterträder Kjell Asplund. Kerstin Hagenfeldt är professor emeritus i obstetrik och gynekologi vid Institutionen för kvinnors och barns hälsa, Enheten för obstetrik och gynekologi, Karolinska Institutet.

Hon var länge verksam som överläkare vid kvinnokliniken på Karolinska sjukhuset och haft många vetenskapliga uppdrag och förtroendeuppdrag genom åren, bland annat ledamot i SBU:s styrelse och råd, ordförande i Svenska Läkaresällskapet, ledamot av Medicinska Forskningsrådet och ordförande i Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologi. Sedan 1999 är hon ordförande i Svenska Läkaresällskapets delegation för medicinsk etik, men lämnar nu detta uppdrag för att koncentrera sig på SBU.
Kommentarer

*Anger obligatoriska fält
Namn*:
Land*:
E-mail:
  Bold Italic Underline Emoticon Smilies
Kommentar*:
(max. 500 tecken)
Teckenräknare: