SkadePortalen / WhiplashInfo

Hem ] Upp ] About WhiplashInfo ] Behöver Du hjälp? ] Försäkring ] Juridik och Juristhjälp ] Läsvärt ] Om WhiplashInfo ] Skadereglering - Inledning ] Whiplash - pisksnärt - nakkesleng ] Övrigt på WhiplashInfo ] [Bloggen] [Här kan du ställa frågor och läsa svar på det mesta om whiplash/pisksnärt]

Google

 

 

Sök på hela Webben

Sök på Whiplash Info

 

Hem
Upp

Arvodkaterna

Lars Ohlson, författaren till böckerna Ruinmakarna, Rångivarna, Skambankerna och Adcore tar oss med på en chockerande resa bland några av Sveriges advokater.

Arvodkaterna är en vansinnigt rolig bok — om det inte vore för att allt är hämtat ur verkligheten. Här får vi läsa om den ena advokaten efter den andra som på ett nästan farsartat sätt havererar med sina ärenden.

Vi får också läsa om advokater som fullständigt brister i lojalitet och trohet till sina klienter: som sjukskriver sig för att slippa rättegångar, eller som en advokat gjorde: skickade sin klient att sjukskriva sig för att själv slippa en rättegång, varpå klienten blev tvångsinlagd på en sluten psykiatrisk avdelning.

Författaren tar oss också med till 1800-talet då advokatväsendet i bästa fall utgjordes av ”tvetydiga personer som med en betecknande benämning kallas brännvinsadvokater”.
Frågan är, när man läst Lars Ohlsons bok, om det är så mycket bättre nu. Den orädde författaren och journalisten Lars Ohlson ger sig nu på landets advokater. Sensationellt och avslöjande

 

Vill du beställa den så kontaktar du oss, så klickar du på denna länk, så förmedlar vi boken till dig. Glöm dock inte att ange namn och adressuppgifter.

Hem ] Upp ]

Hosted by    Binero AB       Skyddas av ESET Smart Security

Copyright © 2001-2011 Tomas Alsbro, Whiplash Info. All rights reserved.