SkadePortalen / WhiplashInfo

Hem ] Upp ] About WhiplashInfo ] Behöver Du hjälp? ] Försäkring ] Juridik och Juristhjälp ] Om WhiplashInfo ] Skadereglering - Inledning ] Whiplash - pisksnärt - nakkesleng ] Övrigt på WhiplashInfo ] [Bloggen] [Här kan du ställa frågor och läsa svar på det mesta om whiplash/pisksnärt]

Google

 

 

Sök på hela Webben

Sök på Whiplash Info

 

Hem
Upp
Att leva med smärta
Communicating Justice Providing Legitimacy
Forskning till Salu
Försäkringsmedicin - Lärobok
Kausalitet
Låsningar och lösningar i svenskt arbetsliv
När livet tog en annan väg
Om Arvodkaterna
Personskadehandboken
Rehabilitering: från tyst kunskap till profession
Ruinmakarna
Rångivarna
Rättssäkerhet inom socialrätten
Shamanens Sång
Skadad i trafiken
Skambankerna
Skrik, suckar och sidointriger
Smerter - en lærebog
Stigfinnaren
Sverige som rättstat
Tjuvarnas Marknad
Trafikmedicin för socialtjänsten
Trafikskadelagen
Ut ur dimman

Om Arvodkaterna

och en kommande bok om försäkringsbranschens avarter

Whiplashinfo har övertalat journalisten och författaren Lars Ohlson att skriva en bok som i högsta grad berör oss som är skadade eller svårt sjuka. Det kommer att handla om våra många gånger ojämna kamp mot försäkringskassan, försäkringsbolagen och försäkringsläkare. Boken är planerad att utkomma hösten 2012.

Lars Ohlson har tidigare gjort sig känd genom att avslöja hur banker och finanshajar lurat skjortan av personer och mer eller mindre kapat deras surt förvärvade sparkapital. Han visar hur detta gått till i böckerna Ruinmakarna, Rångivarna och Skambankerna.

Hans senaste bok - Arvodkaterna – har precis kommit ut. I den boken ger han sig i kast med landets avarter inom advokatkåren. Lars Ohlson berättar om den ena advokaten efter den andra som på ett nästan farsartat sätt havererar sina uppdrag, samtidigt som de skickar fakturor på fullständigt svindlande belopp.

För att stödja Lars Ohlson och hans kamp för den lilla människans rätt mot banker, försäkringsbolag och advokater, och samtidigt få en bok som är lika rolig som avslöjande - beställ då boken Arvodkaterna.

Boken finns i bokhandeln, men kan också beställas via Förlaget 4 November. På förlagets hemsida kan du läsa utdrag ur Arvodkaterna och om Lars Ohlsons tidigare böcker i serien mot banker och finansbolag.

Upprörande, men också underhållande, läsning önskar

Tomas Alsbro,
Whiplashinfo

Hem ] Upp ] Arvodkaterna ]

Hosted by    Binero AB       Skyddas av ESET Smart Security

Copyright © 2001-2011 Tomas Alsbro, Whiplash Info. All rights reserved.