SkadePortalen / WhiplashInfo

Start ] Uppåt ] About WhiplashInfo ] Behöver Du hjälp? ] Försäkring ] Hjälp-Forum ] Juridik och Juristhjälp ] Läsvärt ] Om WhiplashInfo ] Skadereglering - Inledning ] Whiplash - pisksnärt - nakkesleng ] Övriga artiklar, debatt och skrivelser ] Övrigt på WhiplashInfo ] [Bloggen] [Här kan du ställa frågor och läsa svar på det mesta om whiplash/pisksnärt]

Google

 

 

Sök på hela Webben

Sök på Whiplash Info

 

Start
Uppåt
Bildäck
SUV eller vanlig bil

Bilddäcken från Continental är testvinnare

Däcken är bilens fötter. De håller kontakten med vägen, och däckens kvalitet avgör hur bra denna kontakt med vägen är i olika situationer.

Slarva därför inte vid valet av däck till bilen. Följ medias tester av däck och skaffa dig på så sätt ett bra beslutsunderlag när du står inför att förnya bilens däck. Tänk på under vilka körförhållanden du använder bilen.

Bra däck är en av de viktigaste detaljerna i bilens - och därmed passagerarnas - säkerhet. Köp därför däck med deras och din egen säkerhet i åtanke.

Vi är många som lider varje dag av att någon inte kunde stanna i tid.

Själv körde jag denna vinter (2011/2012) på ContiIceContac dubbdäck från Continental, testvinnare i Teknikens Världs årligen återkommande däcktester. Och ...  min personliga erfarenhet från vinterdäck är att dubbat är överlägset odubbat när det gäller trafiksäkerheten.

 ContinentalIceContact

 

Som sommardäck använder jag ContiSportContact 5.

ContiSportContact5

 

 

 

Start ] Uppåt ]

Hosted by   Binero AB      Skyddas avESET Smart Security

Copyright © 2001-2011 Tomas Alsbro, Whiplash Info. All rights reserved.